Skip to main content

نخستین المیپاد آنلاین دانش آموزان !

به گزارش  اداره اطلاع رسانی و روابط عمومی اداره کل آموزش و پرورش استان البرز، نخستین المپیاد آنلاین مهارتی شاخه کاردانش کشور روز یکشنبه با حضور علیرضا کمرئی معاون آموزش متوسطه وزارت آموزش و پرورش در هنرستان شهید چمران آموزش و پرورش ناحیه یک کرج آغاز شد.
این المپیاد در ۲ مرحله مقدماتی و نهایی کشوری برنامه ریزی شده و در این آزمون هنرجویان در سه رشته طلا و جواهرات، برق ساختمان و تعمیر تراکتور با یکدیگر می‌کنند.
به گفته کرمی معاون آموزش متوسطه اداره کل آموزش و پرورش استان البرز، در این مرحله ارزشیابی بر اساس مانیتور برخط فیلم‌های ارسالی، توسط تیم داوری ستادی و به صورت متمرکز در استان البرز انجام می‌شود.
در این المپیاد 123 هنرآموز از ۲۸ استان کشور در قالب تیم‌های سه نفره به صورت الکترونیکی شرکت کرده‌اند.
کرمی عنوان کرد: «۷۱ کارشناس، داوری این المپیاد را در مراکز استان‌ها برعهده دارند و 10 داور نیز از سوی معاونت آموزش متوسطه وزارت متبوع، برای مانیتورینگ و ارزیابی شرکت کننده‌های سراسر کشور در هنرستان کاردانش شهید چمران کرج به عنوان مرکز اصلی داوری این مسابقات حضور پیدا کرده‌اند.»
او ادامه داد: «در اولین المپیاد مهارتی شاخه کاردانش هنرجویان دختر و پسر رقابت دارند تا ۳۰ نفر به عنوان منتخب کشوری برگزیده شوند.»

Comments

Popular posts from this blog

تجربیات برخی از رتبه های برتر در ماه های پایانی

امید چهره گشا رتبه 5 کنکور ریاضی 93 در دوران جمع­بندی با برنامه مشاورم پیش رفتم و چون می­خواستم کنکورهای داخل و خارج از کشور بیشتری بزنم. به جای کنکورهای سال 87 از کنکورهای سال 84 شروع کردم. کنکورهای سال­های دورتر که آسان­تر بود؛ را هر روز و کنکورهای سال­های اخیر را به صورت یک روز در میان زدم. به این صورت که صبح­ها کنکور می­دادم و عصر همان روز آن را بررسی کرده و نکته هایش را در یک برگه A4 یادداشت می­کردم تا 3 روز مانده به کنکور دوره­ شان کنم. صبح تا ظهر روز قبل از کنکور هم تاریخ ادبیات، درآمدها و لغات ادبیات راخواندم. بعداز کمی استراحت، فوتبال دیدم و بعد برای کنکور فردا آماده شدم. پدر و مادرها باید بدانند هر دانش آموز به اندازه کافی به فکر درس و کنکور هست و خودش آن قدر استرس و هیجان دارد که گاهی واقعا دلش نمی­خواهد درس بخواند، می­خواهد پای تلویزیون بنشیند و دوست ندارد از پدر و مادرش بشنود که ((چرا اینجایی؟ چرا نمی روی درست را بخوانی؟ چون اذیت می شود و با خودش می گوید این همه درس می خوانم یک روز هم نمی شود استراحت کنم؟الان دلم درس نمی خواهد» پس والدین بهتر است با دانش آموز

رتبه های برتر کنکور در سال اخیر چگونه بودند؟

با انتشار لیست نفرات برتر کنکور سراسری سال ۹۷، چیزی که بیشتر از همه برای گلستانی ها احساس شد جای خالی نخبگان این استان است. اما بررسی دقیقتر رتبه های بعدی نشان می دهد چهره های بسیاری در کنکور امسال، از گلستان موفق شدند در این رقابت تنگاتنگ خود را به بالای جدول نتایج نزدیک کنند. بسیاری از این چهره ها ساکن مناطق محروم گلستان بودند و مصاحبه با رتبه های برتر کنکور 98 حتی از امکانات آموزشی هم بهره زیادی نبرده اند. «ریحانه سعیدی» ساکن روستای «تمر قره قوزی» از توابع شهرستان کلاله یکی از این چهره هاست. او در کنکور ۹۷، توانست رتبه ۱۴ علوم انسانی را در منطقه سه به دست آورد. این دختر ترکمن، دانش‌آموز دبیرستان عشایری «قدسیه» کلاله است و نشان داد که اگر دانش‌آموزی هدف و برنامه داشته باشد حتی اگر در دور افتاده‌ترین مکان‌ها و حداقلِ امکانات زندگی کند «موفقیت» دور از دسترس نیست. وی که اکنون یک الگوی موفق برای دانش آموزانی با شرایط خودش است، در خانواده پرجمعیت زندگی می‌کند و ۶ خواهر دارد؛ پدر وی کارگر و مادرش خانه‌دار بوده و یکی از خواهران در رشته «مهندسی کامپیوتر» دانشگاه بجنورد